Om fmcoaching

Powerful TeamMin mission er at ansatte i virksomhederne kommer til at få en bedre arbejdsdag. Jeg oplever tit, at man ikke har fokus på arbejdsklimaet, men at den travle hverdag stjæle alt vores energi og opmærksomhed. Jeg brænder for, at hjælpe virksomheder til at få øje på det kæmpe potentiale der ligger gemt i deres medarbejdere, og deres måde at omgåes hinanden på. Når medarbejderne trives, er det ingen hemmelighed, at de bliver gladere og dermed mere effektive.

Jeg har udviklet et koncept hvor målet er at skabe gode relationer til sine kollegaer, ledere og samarbejdspartnere. Mange vil sige, at dette er en selvfølge. Men det er det ikke altid. Som mennesker er vi udstyret med nogle mekanismer, som under forskellige omstændigheder ganske naturligt vil beskytte og forsvare os.

Konceptet går ud på at kaste lys på disse mekanismer, for derefter at blive bevidste omkring din egen måde at kommunikere på. Det handler om bevidst kommunikation, og så du ikke kommunikere ud fra tillagte vaner og mønstre.

Jeg glæder mig til at møde dig og dine kollegaer.